En son beş Yangın Merdiveni Kapısı Kentsel haber

Wiki Article

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları sebebiyle tercih edilmektedir. Geniş malzemeler ortada, nobranca alım koşullarına ve elementlere uzun süre sunulan kalmaya dayanacak şekilde işçiliklenmiş çelik ve güçlü bulunur.

Mevla oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan müstacel çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları dayanıklılık ile maslahatlevlerini alegori getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile standart kapılardan ayrılmasının canipı dizi son ayar farklı eder skalasına sahiptir.

Hatta Yangın Kapısının üzerinde kâin ürkü bar kilit sisteminin bile problemsiz çhileıştığından emin olunmalıdır.

Başkaca geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve hizmet medarımaişetlemleri esnasında kullanıcılara önemlice kolaylık esenlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında zikıymet bir kriter olarak gösterilebilir.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile yerel yönetimlerin kuma noktası ne binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Isıevet dayanıklı olması ve kötüı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat sair kapı imalatları kabilinden bileğildir. özen edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Dimak aksesuar sisteminin kendine başmaklık yangın kapısı ayırt edici bir başka özelliği kilit + dizi seti yahut panik amerikan bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Yangın Kapısının üzerinde panik bar adı verilen bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas müstacel boyut anında bapnın olası olan en azca devir kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yasa ve yönetmeliklere bakarak planlı yangınla uğraş adımlarının hepsina hassasiyetle yaklaşılarak projelendirilmesi gerekir. Yangın namına bütün projelendirme davranışlemlerinizi yaşama ve esrar kaybınızın ortadan kalkması namına uyguluyoruz.

Çift kanatlı ivedi çıkış kapıları, auta hakikat açılan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Sadece kapının açılması görevini namına getirmekle kalmayan Panik Pas aynı zamanda bapnın güvenli olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangına dayanıklı malzemelerden mimarilmalıdır. Ekseriyetle maden yahut ilenmeşap malzemeler kullanılır. Kapının lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yangın bapları yangın merdivenlerinin farklı katlarına yerleştirildiğinden istenmeyen methallere karşı bir emniyet açığı olarak da görülebilir. Her ne denli yangın esnasında dirim kurtarıcı olabilseler de hırsızlık methalimleri ciğerin kazalı olabilirler.

Yangına Dayanıklı Baplar ile dayalı her detaya değindiğimiz yazgımıza goxu.com.tr/yangina-dayanikli-kapi irtibatsına tıklayarak erişebilirsiniz.

Report this wiki page