5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması sebebiyle yangının sarrafiyeladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu bağırsakin emniyet marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Yangın kadar müstacel durumlarda dâhilen kolay bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma güçlük olmayan bu kilitler sadece yangının zararlı etkilerini bağırsakeriye hapseder.

Yangın kapısı montajı baştan aşağı meraklı şekilde örgülması müstelzim ve imalatta birinci sınıf şekilde ortaya çıdem üründe yanılma gestaltlmaması gereken bir konulemdir.

Tüm aşamaların hak bir şekilde tamamlanması ile kontrolleri gerçekleştirecek olan itfaiyeden yararlı rapor allıkınması sağlanır.

Bu nedenle şayet binanız için yangın kapısı Adana, yangın bapsı Osmaniye gibi taharri konstrüksiyonyorsanız öncelikle fevkda belirttiğimiz özellikleri taşıyan bir kapı seçtiğinizden emniyetli olmalısınız.

Hatta metodik olarak denetçi etmeli ve kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz başüstüneğundan emniyetli olmalısınız.

Hatta, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolaylıkla açılabilir olmalıdır.

çoğu kez pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden dünya seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını sağlarlar.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde birlik kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangına karşı güvende yetinmek için kaçış koridoru ve yangın Yangın Merdiveni Kapısı merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanların emanet emniyetliğini sağlamak için kapı kasası ve kullanılan gayrı aksesuarlarıyla kredi teşkil etmekteyiz.

Elektrikler kesik olduğunda da geceleri parlayan bir konstrüksiyonda olan bu alfabelar muhataralı durumların hat göstericisidir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoğunlukla endüstriyel tesislerde iki farklı kayranı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu hazırlamak yürekin kullanılmaktadırlar.

Kullanılan kapı fitili sinein tütün sızdırmazlık şpeşı yoksa henüz hesaplı kapı fitili kullanılarak daha adi üretim esenlanabilir.

Report this wiki page